100% suikervrij naar jouw natuurlijke gewicht

Dit kleine boekje is geschreven door Carola van Bemmelen en Sharon Numan voor de mensen die de “sugarchallenge” beginnen om af te vallen. De “sugarchallenge” is geen dieet maar een leefstijl en toch starten veel mensen ermee om af te vallen. Het lijkt mij verstandiger om eerst met de basisprincipes van de “sugarchallenge” aan de slag te gaan, in plaats van je te focussen op gewichtsverlies.

Als je belangrijkste doel toch afvallen is, is dit wel een handzaam boekje waarbij je op een verstandige manier leert eten. Het boek is een aanvulling op de andere 100% suikervrij boeken. Er staan veel goede tips in die je kunt gebruiken ook zonder  eerst de “sugarchallenge” te hebben gedaan. Daarnaast gaat het boek in op de vele diëten die door vrouwen en mannen worden gevolgd, maar waarvan er geen een werkt! Het is ook fijn om te lezen dat Carola zelf ervaring heeft met overgewicht en diëten.

Uiteindelijk is het een handig klein boekje dat je makkelijk in je tas kunt meenemen en in korte tijd kunt lezen met veel do’s en don’ts voor mensen die graag af willen vallen. Je kunt het boek bestellen via deze link.

 

Related Post