Good Food Fair op 3 oktober 2015

IMG_0043

Op zaterdag 3 oktober bezocht ik de Good Food Fair in De Lier. Ik was er al bij de opening en het was nog niet druk. Ik liep langs alle kraampjes en verzamelde informatie over verschillende voedingsmiddelen. Bij de boekenkraam kocht ik het tweede boek van Rens Kroes: Power food van Friesland naar New York. Rens Kroes kwam naar de Good Food Fair voor een interview en er was ook gelegenheid om haar het boek te laten signeren. Ze nam tijdens het signeren ook even de tijd om een vraag te beantwoorden.

IMG_0044

Na deze sessie ging ik naar een lezing van Sanne van Geel van het Wageningen University and Research Centre over De Eetscore. Het was een interessante lezing maar De Eetscore is gebaseerd op de richtlijnen van het Voedingscentrum en daar heb ik soms mijn kanttekeningen bij. Na de lezing was de Fair voor mij afgelopen. Het was kleinschalig maar ik heb er veel inspiratie opgedaan. Het is goed om te zien dat er zoveel mensen, vooral vrouwen, geïnteresseerd zijn in gezonde voeding.

Related Post