100% suikervrij Basiskookboek

Dit boek is het vervolg op het boek “100% suikervrij in 30 dagen” en ook geschreven door Carola van Bemmelen. In dit boek wordt de “sugarchallenge” nogmaals uitgelegd. Er zijn wel enkele verschillen omdat op basis van de ervaringen van Sugarchallenge deelnemers de regels zijn aangescherpt en daardoor overzichtelijker en eenduidiger zijn geworden. Het boek is dus ook los van het eerste boek te lezen.

Als je eenmaal de omslag hebt gemaakt om zo weinig mogelijk geraffineerde suikers te eten, is het fijn als je dit kookboek hebt om lekkere recepten te maken. Door vaker dit soort recepten te proberen en langer op deze wijze jezelf te voeden, ga je ook steeds meer aanvoelen hoe je anders kunt koken. En dan blijkt dat zonder suiker koken en bakken ook nog eens heel lekker is. Je zult merken dat je veel sneller iets te zoet vindt, als je af en toe toch iets met suiker eet.

De recepten  bevatten over het algemeen ingrediënten die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Daarnaast vind je ook recepten voor de zogenaamde “suikerbewuste fase”, dit is de fase na de 30 dagen sugarchallenge, waarbij sommige producten wel weer zijn toegestaan. Deze recepten zijn aangegeven met een *. De ervaring leert wel dat het voor veel mensen makkelijker is om streng de sugarchallenge te volgen, dan de teugels een beetje te laten vieren. Dan vervallen ze toch weer snel in hun oude eetpatronen. Je kunt het boek bestellen via deze link.

Related Post